U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Welkom bezoeker, je kan of registreren
Nieuwsbrief

winterclear 5L

Winterclear 5L
Fabrikant: Legerstock
€29,95

Het zwembad tijdens de winter:

Overwinteren (uitsluitend voor zwembaden die uitgerust zijn met een zandfilter).Is uw zwembad niet overdekt en wenst u het water te behouden, dan dient u uw zwembad aan het eind van het zomerseizoen winterklaar te maken.Concreet gezien, spreken wij van overwintering van zodra de temperatuur van het water onder de 15 en 12°C zakt. Hierbij volgt u best de etappes zoals die hierna beschreven zijn:

  • Zuig de bodem van het zwembad schoon en laat het water gedurende een uur circuleren. Zet vervolgens de filter gedurende 7 uur aan om uw water weer perfect helder te krijgen. Pas dan het product WINTERCLAR toe.
  • Laat 1 uur circuleren en filter 2 uren
  • Breng het waterpeil tot op 20cm onder de ingang van de skimmers
  • Winterclar beschermt in geen geval tegen vorst: hiervoor dient u speciale vlotters in het zwembad en in de skimmers te plaatsen om ijsvorming tegen te gaan, voor het geval het hard zou gaan vriezen (u vindt ze in de speciaalzaak voor zwembadbenodigdheden). Noot: u kunt zich ook behelpen met PET flessen die u voor de helft met zand vult, afsluit en in het water gooit. Voorzie 1L per 20m³.
  • Dek het zwembad vervolgens af met een dekzeil voor de winter (als het kan, ondoorschijnend en filtrerend  Controleer tijdens de winter regelmatig het waterpeil
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Koopje

Aszuiger POWX300

Aszuiger POWX300 1200W
€39,95 €34,95